Asociația STORYSCAPES

Inițiată în anul 2012 si lansată în 2013, ASOCIAȚIA STORYSCAPES a debutat drept prima asociaţie românească axată pe transmedia storytelling și concepte narative inovatoare din România. Asociația s-a dezvoltat în cei opt ani de activitate în trei direcţii complementare: hub creativ/artistic, educațional și de cercetare. STORYSCAPES a inițiat și a coordonat numeroase proiecte culturale inovatoare, recompensate cu premii naționale și internaționale precum: GOVERNMENT OF CHILDREN - o franciză transmedia (primul film 3D din România cu extensii web, VR) care a invitat 100 de copii români să își imagineze următorii 100 de ani ai societății, proiectul VR TANGIBLE UTOPIAS este o experiență interactivă gândită ca o călătorie exploratorie în multiple scenarii de viitor imaginate anterior de copii, care a fost selectat în faza la concept la Cannes XR, Venice Gap - Financing Market în secțiunea XR, VR Days IFM, a beneficiat de finanțarea AFCN în Sesiunea I/ 2020 și a câștigat de curând Grand Prix - Open Frame Award la Festivalul GoEast, fiind primul premiu internațional pentru un proiect românesc imersiv. Printre proiecte se numără și FRAGILEun documentar-web (10 episoade, 100 de minute) care amplifică vocea unor femei aflate în situații vulnerabile. Povestea lor este împărtășită prin interpretarea Ioanei Flora sau proiectul cultural THE WETLAND, care a arhivat cu ajutorul noilor tehnologii rutina satelor izolate din Delta Dunării în cadrul unui serial VR.Proiectele STORYSCAPES au fost selectate și expuse în țări precum USA, Franța, Grecia, China, Australia, Franța, România. Ne dorim să putem extinde abilitatea de a produce, cerceta și promova proiecte culturale axate pe transmedia și noi tehnologii, ce pot avea un impact constructiv în societate.Ca atare, poți deveni la rândul tău un membru Storyscapes și poți propune proiecte sau ne poți ajuta să extindem activitatea asociației și să continuăm dezvoltarea domeniului transmedia în România.https://www.facebook.com/storyscapes/https://storyscapes.wordpress.com/

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular