Asociația Studenților în Drept

Apărută în 1999, ca „o voce a studenţilor”, Asociaţia Studenților în Drept cunoaşte un parcurs rapid, având un impact pozitiv în rândul celor pe care şi-a propus să îi reprezinte și reușind să materializeze obiectivele setate la început de drum.Pe parcursul anilor, aceasta a avut o evoluție organică și semnificativă, vizibilă și la nivelul componenței - pornind de la un număr de 10-15 membri, astăzi, în baza efectelor benefice pe care asociaţia le are asupra studenţilor, ASD numără 425 de membri.Scopul acesteia reunește atât reprezentarea studenților în structurile Facultății de Drept și Universității din București, cât și organizarea de proiecte ce au ca țintă studenții facultății.Astfel, în calitate de unicӑ asociație reprezentativӑ a Facultӑții de Drept din cadrul Universitӑții din București și de membru al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Asociația Studenților ȋn Drept și-a consolidat rolul de intermediar ȋntre studenți, cadre didactice și organele de conducere.Acest rol se concretizează, ȋn principal, prin reprezentarea la nivelul Consiliului Facultății de Drept și Senatului Universității din București, ASD având 8 din 35 de membri la nivelul CF, 3 din 119 membri la nivelul Senatului UB, precum și singurul delegat al studenților din UB în Consiliul de Administrație UB. De asemenea, delegatul ASD exercită funcția de Președinte al ANOSR, fiind cel mai înalt reprezentant al studenților din România.De asemenea, ASD se bucură de vizibilitate în rândul tuturor celor 3800 de studenți ai Facultății de Drept, fiecare reprezentant de serie sau an fiind membru de drept în Consiliul director al asociației și asigurând liantul între viziunea internă și diseminarea informației către fiecare student.În anii recenți, datorită profesionalismului și responsabilității asumate în fiecare demers, asociația a reușit să relaționeze cu diverși colaboratori și să stabilească parteneriate de lungă durată materializate atât în proiecte ce deja au devenit tradiție, cât și în inițiative ce au apărut din dorința de a ne adapta constant la elementele din mediul extern.În acest moment, ASD are 5 parteneri Gold (Filip&Company, DLA Piper, Stoica și Asociații, Reff|Asociații și NNDKP), 1 partener General (Banca Transilvania), 1 partener Media (Universul Juridic), precum și multipli parteneri individuali, pentru proiecte specifice.

Website:
asd-ub.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular